COMARCH

Comarch is een leverancier van software en ICT-diensten. Onze filosofie is gericht op uitmuntendheid bij de implementatie van geavanceerde oplossingen voor onze klanten. Dit doen we door een mix van transversale applicaties te bieden, en systemen gewijd aan specifieke industrieën en geavanceerde technologische diensten. Ons werk wordt regelmatig positief beoordeeld door gerenommeerde ICT-analisten zoals Gartner, Forrester, Truffle 100, TOP 200 "Computerworld", IDC, EU Industrial R & D Investment Scoreboard enzovoort.

Ontdek ons aanbod van producten en diensten voor meer informatie!

 

Lees meer

Ontdek Comarch

Bekijk de video

Klanten

Nieuws & Events

Comarch in Nieuwegein op Factuurcongres
2018-03-19

Op 18 april vindt het Factuurcongres plaats in Nieuwegein. Dit 1-daagse conferentie is het grootste e-factureren en betaaloplossingen evenement in de Benelux. Het congres bekijkt eerst de huidige stand van zaken en duikt dan dieper in op innovatie.

Lees meer

Comarch ontmoeten op het Artificial Intelligence event 2018
2018-03-12

U zal Comarch dit jaar op 29 maart in het Zilveren Toren in Amsterdam kunnen tegenkomen op de ééndaagse Artificial Intelligence bijeenkomst, georganiseerd door IIR. Hier worden de laatste AI trends en ontwikkelingen uit de financiële sector gepresenteerd.

Lees meer
Meer nieuws

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.