Nieuws

02.11.2017
Emerce Engage

Comarch is gold sponsor op Emerce Engage 2017

Comarch is dit jaar aanwezig als spreker en gold sponsor op Emerce Engage, die plaatsvindt op 7 december in Amsterdam. Hét event van het jaar, waarbij gedreven marketeers uit verschillende industrieën samenkomen om marketing innovaties te ontdekken.

31.10.2017

Comarch treedt op als sponsor en geeft lezing op Field Service Europe

Wij zijn blij te mogen deelnemen aan de conferentie Field Service Europe, die van 6 t/m 8 december in Amsterdam wordt gehouden. Bezoek onze stand, praat met onze experts en kom meer te weten over onze cloud gebaseerde FSM-oplossing.

15.10.2017

Netia kiest Comarch OSS voor netwerkbeheer

Netia een van de grootste telecomoperators van Polen, heeft gekozen voor Comarch Fault Management, een centraal systeem voor netwerkbewaking. Het geïmplementeerde systeem stelt hen in staat om netwerkproblemen en service-incidenten direct te herkennen.

30.09.2017
Gartner and Comarch

Gartner noemt Comarch een 'leverancier om in de gaten te houden'

Gartner-rapport over keuze van IoT-platform voor aanbieders van communicatiediensten noemt Comarch een ‘leverancier om in de gaten te houden’

11.09.2017

Comarch ondersteunt Orange in het leveren van Fiber-to-the-Home

Orange Polska, de toonaangevende Poolse telecomleverancier, heeft Comarch gekozen als OSS-softwareleverancier ter ondersteuning van het OSS4FTTH-project van Orange.

04.09.2017

Comarch neemt dit jaar weer deel aan de SDN NFV World Congress in Den Haag

Net zoals vorig jaar, bouwt Comarch dit jaar weer een stand op de SDN NFV World Congress in Den Haag als zilver sponsor van het evenement.

01.09.2017
Comarch Insurance Breakfast

Comarch Benelux presenteert nieuwe edities van de Insurance Breakfast

Comarch Benelux organiseert binnenkort twee Insurance Breakfasts: op 13 oktober in Brussel (in het Autoworld Museum) en op 27 oktober in Luxemburg (Les Rotondes).

09.08.2017

Comarch User Group 2017: wees er bij!

Internet of Things, Smart City, Business Intelligence, Cloud, customer experience van de toekomst – dit zijn maar een paar topics van de komende Comarch User Group 2017. Deze zal dit jaar weer plaatsvinden in Krakau, op 2 en 3 oktober.