Nieuws & Events

11.04.2018

Orange Luxembourg neemt Comarch in de arm voor compleet nieuwe BSS-oplossingen

Comarch, een wereldwijde leverancier van IT-oplossingen voor bedrijven, heeft vandaag bekendgemaakt dat Orange Luxembourg voor de BSS-producten van Comarch heeft gekozen om de facturerings- en klantmanagementprocessen te verbeteren.

04.05.2018

Comarch bij “What’s going on in retailing?!”

Comarch sponsort dit jaar de 27ste editie van het “What’s going on in retailing?!” event. U kan ons ontmoeten op donderdag 31 mei in Utrecht, in de Media Plaza. Het evenement is de leider in Nederland op vlak van retail.

02.05.2018

Comarch E-Invoicing bootcamp in Nederland!

Op 8 juni verwelkomen wij u graag bij Spaces Rotterdam voor een informatieve sessie die focust op elektronische facturatie. De slogan van ons event: “Boost your productivity with e-invoicing!”.

16.04.2018

Comarch neemt weer deel aan The Banking Scene!

Comarch is dit jaar weer van de partij bij het evenement “The Banking Scene”. Dit 1-daagse conferentie brengt fintech en banking professionals samen om nieuws en innovatie uit de sector te presenteren.

09.04.2018

Kom Comarch een bezoekje brengen op Digital Transformation World in Nice!

De gereputeerde bijeenkomst van de telecommunicatiesector, TM Forum Live!, krijgt een nieuwe naam en stelt zich open voor nieuwe ideeën. Bezoek de stand van Comarch nr. 333 en ontdek hoe we met onze partners de digitale transformatie vormgeven.

06.04.2018

Comarch gepositioneerd als ‘challenger’ in Gartner’s Magic Quadrant 2018 voor Operations Support Systems

Comarch, een wereldwijde aanbieder van end-to-end BSS/OSS-oplossingen, is door Gartner genoemd als ‘challenger’ in zijn Magic Quadrant-rapport 2018 voor Operations Support Systems.

19.03.2018

Comarch in Nieuwegein op Factuurcongres

Op 18 april vindt het Factuurcongres plaats in Nieuwegein. Dit 1-daagse conferentie is het grootste e-factureren en betaaloplossingen evenement in de Benelux. Het congres bekijkt eerst de huidige stand van zaken en duikt dan dieper in op innovatie.

12.03.2018

Comarch ontmoeten op het Artificial Intelligence event 2018

U zal Comarch dit jaar op 29 maart in het Zilveren Toren in Amsterdam kunnen tegenkomen op de ééndaagse Artificial Intelligence bijeenkomst, georganiseerd door IIR. Hier worden de laatste AI trends en ontwikkelingen uit de financiële sector gepresenteerd.